home
links maattabel login Betaalwijze & voorwaarden media contact
 
kinderkleding
accessoires
kaarten
zoeken op maat
 
mia-maria
kop_voorwaarden

Bij bestelling ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze goed door.

BETALEN
De vermelde prijzen zijn exclusief 3 euro verzendkosten.

Je kunt op de volgende manier betalen:

Overboeking
Mia-Maria heeft gekozen voor overboeking als betaalwijze. Als de bestelling binnen is komt er binnen 48 uur een order bevestiging met een factuur en bestelnummer per email naar je toe. Maak het totale factuurbedrag over op het ING banknummer 1819950 ten name van Mia-Maria te Breda onder vermelding van het bestelnummer. Als de betaling bij Mia-Maria binnen is, is het ons streven de bestelling binnen een week te leveren. Het bedrag dient binnen 5 dagen op de rekening van Mia-Maria te staan. Tot die tijd wordt het item voor je gereserveerd. Mocht na 5 dagen het bedrag niet op de rekening staan, dan vervalt de bestelling. Na betaling wordt je bestelling binnen een week feestelijk verpakt geleverd.

Mia-Maria is niet aansprakelijk voor diefstal tijdens de verzending. Indien je het pakket wilt laten verzekeren is dat voor eigen rekening. Dit kost je de actuele verzekeringskosten van TNT-post (circa 8 euro).

International orders
For inter-national orders please send an email to shop@mia-maria.nl. We will send you the instructions by mail.
IBAN NL 05 PSTB 0001819950
BIC PSTBNL21

UNIEKE ITEMS
De Mia-Maria items zijn ‘handgemaakt’. Dat betekent in dit geval door Mia-Maria: gemaakt, bedacht, gestikt, gezeefdrukt, gevonden, gekoesterd, versierd, vormgegeven, nieuw leven in geblazen! Kortom, met liefde ontworpen.
Het gaat om unieke (kinder)kleding, accessoires en aanverwante producten in kleine oplage waardoor de afwerking anders is dan bij massaproduktie.
Wij raden voor onze kleding-items handwas aan, tenzij anders wordt vermeld. Gewassen kleding nemen wij niet terug!

CADEAU
Het is mogelijk om bij een bestelling een alternatief afleveradres te kiezen. Dit adres kun je aangeven binnen de bestelprocedure. Ook is het hier mogelijk om een persoonlijke tekst voor de ontvanger op te geven.

RETOUR
Als het artikel om de een of andere reden niet bevalt, kan het geretourneerd worden. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Neem in dit geval binnen 3 dagen na verzending contact op met shop@mia-maria.nl.

Wij accepteren alleen ongeschonden en ongebruikte artikelen die helemaal intakt zijn. De kleding moet binnen 7 dagen bij ons terug zijn met vermelding van de reden van weigering.
Het bedrag zal dan worden teruggestort exclusief de door ons betaalde verzendkosten. Alle extra kosten voor de retourzending komen op rekening van de koper. Als een retourzending bij ons ongemeld binnenkomt wordt deze geweigerd.

MATEN
Mia-Maria hanteert een maattabel. Klik hier voor de tabel.